BALKAN MORA PREUZETI IZBJEGLICE!

odsecene-glave-balkan

Za sve ovo zaslužan je HDZ koji je na vlasti bio 19. godina, SDP koji je na vlasti bio 7. godina i svi predsjednici Hrvatske!

Pitanje povećanog broja migranata koji žele u Europu preko ‘zapadnobalkanske’ rute jedno je od najvažnijih pitanja EU-a, i država u regiji. Balkan mora preuzeti odgovornost za izbjeglice, k’o papagaji ponavljaju EU-Soros plaćenici, jer je zapadnobalkanska ruta postala glavna u nastojanju sve većeg broja migranata da dođu u Europu.

Barack Obama u telefonskom razgovoru hvali njemačku kancelarku Angelu Merkel naglasivši kako cijeni njezino vodstvo u nošenju s izbjegličkom krizom u Europi. Europa je suočena s najgorom izbjegličkom krizom od Drugog svjetskog rata zbog vala imigranta koji bježe pred sukobima ili siromaštvom s Bliskog istoka, iz Afrike i Azije, priopćila je licemjerna Bijela kuća koja stoji iza svih nametnutih ratova i porobljavanja država u svijetu.

Potpuno je jasno da sve ide po planu i programa iluminata Komiteta 300 i glavnog organizatora migrantskog putešestvija Georgia Sorosa koji je u ovu isplaniranu migrantsku krizu uložio oko milijardu dolara. Zato ne treba čuditi kada kaže: ‘Mi smo ti koji odlučujemo’!

Na koje balkanske zemlje misle Sorosevi EU plaćenici?

Slovenija, Austrija i Mađarska su se ogradile žicom i u svakom trenutku mogu zatvoriti granicu. Gdje će izbjeglice kada se zatvore žicom ograđene granice? Naravno, ostati će u Hrvatskoj, Srbiji i BiH  budućem balkanskom hot spotu! Sve tri države ekonomski su potpuno razvaljene i opljačkane.

Počela su sranja sa izbjeglicama

Sukladno s Dublinskim ugovorom, migranti koji su prvi put prijavljeni na teritoriju Europske unije u Hrvatskoj, a odbijen im je azil u zemljama koje su im bile željena destinacija, morat će se vratiti u našu zemlju. Problem je u tome što te osobe već mjesecima dolaze u zemlju, a Hrvatska ima samo dva centra za azilante, koja su već prekapacitirana.

Trenutno MUP ne daje informaciju gdje će biti smješteni migranti koji se vrate iz europskih zemalja. Centar Porin kod Zagreba je prepunjen, a i centar kod Kutine je pun. Uza sve te probleme, na istočnim se granicama okuplja sve veći broj migranata. Trenutačne su procjene da ih je u Bugarskoj 10.000, odakle pokušavaju prijeći u Srbiju, gdje također nekoliko tisuća izbjeglica pokušava naći put prema Zapadu.

Oni koji su iz Turske uspjeli ući u Bugarsku odustaju od rute preko Rumunjske jer im je Dunav koji teče većim dijelom granice nepremostiva prepreka. Stoga se radije odlučuju na put prema Srbiji i Hrvatskoj, jer je Mađarska svoju granicu osigurala ogradom i bodljikavom žicom. Priča se o dolasku 2 milijuna izbjeglica koje će Turska i Grčka propustiti!

Sorosevi migranti i teroristi dolaze zajedno, a za takve tvrdnje postoji 10. razloga:

1) U Europu se tajno isporučuje oružje za naoružavanje ‘migranata’ koji će u jednom trenutku počiniti genocide. Do sada su otkrivena najmanje nekoliko slučaja takvih isporuka.
2) Pametni telefoni se migrantima isporučuju od strane tajnih obavještajnih službi u suradnji s europskim telefonskim kompanijama koje vode ljudi koji će organizirati genocide.
3) Migranti dobivaju detaljne upute putem telefona o tome gdje se nalaze mreže potpore i koga kontaktirati kada stignu na odredište. Sve poruke im se šalju na arapskom uz prevode fraza.
4) Mnogi migranti sa sobom nose ogromne sume novca što baš i nema mnogo smisla s obzirom na to da su izbjeglice u pitanju.
5) Mnogi migranti nose veliki broj različitih lažnih putovnica i krivotvorenih dokumenata. To je mogla da im omogući samo neka tajna obavještajna služba koja podržava tu invaziju poput izraelskog Mosada koji je poznat po krivotvorenju putovnica. Treba napomenuti da izbjeglice dolaze iz ratom razorenih država i da ne bi trebali imati pristup tako skupim dokumentima.
6) Europska “mekana” politika i odbijanje policije da istražuje zločine koji migranti čine je dokaz da nešto nije u redu. Nasilni silovatelji ne bi smjeli dobiju pravo na jamčevinu.
7) Policija koordinirano djeluje da umanji otpor i protivljenje invaziji. Policija može brzo djelovati kada poželi ali to ne čini kada su u pitanju migranti.
8) Agresija nedavno pristiglih migranata nema smisla osim u slučaju da im je naređeno da sprovedu invaziju. Oni se uopće ne ponašaju kao da im je potrebna pomoć već otvoreno govore da dolaze pljačkati i krasti.
9) Ono o čemu mnogi mainstream mediji ne izvještavaju jeste činjenica da brojni migranti nestaju čim stignu na odredište. To prije djeluje kao da se priključuju nekoj tajnoj vojsci.
10) Ovi migranti će se nakon 10 godina vjerojatno svi pojaviti i formirati oružane terorističke skupine koje će ubijati nenaoružane Europljane u suradnji s obavještajnim službama.
Oni imaju tri cilja:

A) Da izvrše genocid nad bijelim Europljanima
B) Da opravdaju formiranje policijske države u Europi (Francuska je već to odradila)
C) Da se poveća mržnja prema muslimanima i islamu
Europljani se polako uče da se odreknu svojeg podrijetla, obitelji i nacionalnog identiteta”.

Pitanja koja moramo svi postaviti kako bi shvatili da se ovo uistinu priprema:

Zašto u 25 godina nismo definirali ni jednu granicu sa susjedima?
Zašto je Jadranka Kosor htjela dati Slovencima izlaz na more?
Zašto nismo izgradili Pelješki most i odvojili se od BiH?
Zašto su nas Jadranka Kosor i Ivo Josipović protuustavno prodali 2011.-te godine, potpisavši Lisabonski Ugovor?

Potpuno je jasno zašto!

Zemlja sa otvorenim granicama postati ćemo u jednom momentu hot spot izbjeglicama jer neće ima ti gdje (drugi se zatvaraju).                                       Zemlju sa otvorenim granicama može se slobodno trovati chemtrailsom i GMO hranom.                                                                                         Zemlja sa otvorenim granicama je slobodan koridor švercerima djece, ljudskih organa, oružja, droga, cigareta….

Za sve ovo zaslužan je HDZ koji je na vlasti bio 19. godina, SDP koji je na vlasti bio 7. godina i svi predsjednici Hrvatske!

Ova nova ‘hrvatska’ vlada zatvoriti će veleizdajnički ciklus, a to znači da će, prije nego trajno nasele 5-7 milijuna izbjeglica, prodati Šume, Vode, Putne koridore, HEP, ostatak Podravke, jedinu hrvatsku banku HPB… ( zato Pupovac nudi Plenkoviću mandate, a zauzvrat traži da instalira svoje Srbe u državnim poduzećima kako bi ih rasturio jer oni to najbolje rade). Hoće li prijetnje profesorima na FF odscjenjanjem glave ( slika) ostati samo prijetnje. Pogledajte video!

Kome ovo nije jasno taj je uistinu totalna zatucana budala!

Advertisements

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google+ photo

Коментаришет користећи свој Google+ налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

w

Повезивање са %s