АРХЕОЛОЗИ ЗАХТЈЕВАЈУ ЕСХУМАЦИЈУ: У Аргентини пронађен гроб Адолфа Хитлера (видео)

Аргентински археолози су на приватном имању усред шуме, 60 км од било какве цивилизације и првог града Сан Карлоса де Барилочеа, пронашли гроб Адолфа Хитлера.

Имању је веома тешко прићи јер је окружен са 60 километара шуме, а само му се може прићи бродом, што је немогуће урадити непримијећено јер се увала са осматрачница за стражаре види као на длану.

Гроб је пронађен 70 метара од имања у шуми, а украшен је свастиком, орлом и на њему пише “Овдје лежи Адолф Хитлер, Фирер Трећег Рајха”. Археолози су предали захтјев аргентинској влади и власнику имања да изврше ексхумацију остатака и упореде Хитлерову ДНК.

xilustracija_3622-1000x500-jpg-hitler-argentina

Имање је било власништво директора „Мерцедеса“, који је био и највећи присталица нацизма. У Аргентини је живјело више од 60 000 нациста, међу њима и творци најокрутнијих нацистичких логора смрти. Између њих, и Јозеф Менгеле, један од највећих зликоваца свијета.

Хитлер се није убио у свом бункеру у Берлину, што је потврђено и ДНК анализом лобање која се налази у музеју у Русији, а за коју се тврдило да је Хитлерова. Лобања уопште није мушка него женска; сад се спекулише да припада Еви Браун, Хитлеровој љубавници.

Ово откриће мијења комплетну историју коју су нас у школама учили. Амерички ФБИ је 2014. пустио у јавност више од 700 тајних докумената, у којима се види да су трагали за Хитлером 20 година послије његове наводне смрти.

Реконструкција изгледа отприлике овако: пошто је побјегао из бункера у Берлину, Хитлер је подземним тунелима дошао до аеродрома „Темпелтон“, 400 метара удаљеног од његовог бункера. То је било 7 дана прије његовог наводног убиства и дан прије него што су Руси заузели „Темперлот“. Са тог аеродрома је 21 априла 1945. полетјело 12 авиона у непозатом правцу. Један је стигао у Галицију, у Шпанију, „неутралну“ државу којом је управљао диктатор, генерал Франко, највећи Хитлеров пријатељ, ком је Њемачка дала милионе марака.

Хитлера су у луци Вигу чекале подморнице У-62; четири су превозиле најважније људе Рајха, који су пратили Хитлера, и њихову имовину за Аргентину, остале су биле подршка. Њихова једина и посљедња станица била су Канарска острва, шпанска територија, гдје су допунили залихе за пут до Аргентине. Иначе, Франко је на Канарима њемачким новцем изградио подморничку базу за коју савезници нису знали док рат није био завршен. База је имала и 7 километара тунела.

Тако је пребачен у Аргентину, гдје је живио све до смрти 1984. године. Испратио је многе свјетске владаре и лидере у гроб, а сам је доживио природну смрт на слободи.

АРХЕОЛОЗИ ЗАХТЈЕВАЈУ ЕСХУМАЦИЈУ: У Аргентини пронађен гроб Адолфа Хитлера (видео)

 

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се / Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се / Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се / Промени )

Google+ photo

Коментаришет користећи свој Google+ налог. Одјавите се / Промени )

Повезивање са %s